Adviseur Natuur en Recreatie

Reeds vervuld.

 

Wij zoeken voor onze ambitieuze opdrachtgever een enthousiaste Adviseur Natuur en Recreatie.

Ben jij een verbinder met ambities om de leefomgeving nog mooier en groener te maken? Solliciteer dan snel op deze functie bij gemeente Bunnik. Deze functie betreft een vaste baan voor 32 – 36 uur per week met interessante arbeidsvoorwaarden en een maximaal maandsalaris €4.671,- (obv 36 uur/week).

Wat ga je doen?

In deze functie vervul je een veelzijdige rol gericht op het ontwikkelen van een groene en recreatieve leefomgeving, inclusief het (wereld)erfgoed. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • De vertaling van ambities omtrent de verduurzaming van de groene leefomgeving, de verlaging van de hittestress en de uitbreiding van het natuurlijk groen voor inwoners en recreanten.
 • Het als projectleider uitwerken van het omgevingsprogramma “Groen” (De Groene Koers van Bunnik) in een routekaart met de vier opgaven: Identiteit, Gezond, Biodivers en Klimaatadaptief.
 • Actualiseren van het huidige Landschapsontwikkelingsplan (LOP) Kromme Rijngebied.
 • Advies omtrent (wereld)erfgoed.
 • Verbindingen leggen met collega’s, verschillende partners en inwoners.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van management van de leefomgeving, Urban Green en/of recreatie. Je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring op genoemde vakgebieden of bent bereid je hierin verder te verdiepen en te ontwikkelen. Ervaring op het gebied van natuur en recreatie is binnen deze functie een pre.

 Je bent een verbinder tussen samenleving, bestuur en organisatie en bent daarnaast gericht op het van buiten naar binnen brengen van wat in de samenleving leeft. Tevens ben je communicatief sterk in zowel woord, als geschrift en ben je onderzoekend, creatief en praktisch ingesteld. Tijdens je werk ben je als initiatiefnemer gericht op een duidelijke, fijne samenwerking.

,,Daarnaast kun je goed omgaan met de verschillende belangen van bewoners, bedrijven en organisaties. Je werkt integraal en projectmatig en werkt daarbij uitstekend samen met collega’s, inwoners, externe partijen, provincie en gemeenten in de regio om de ambities van gemeente Bunnik te realiseren.

Je kunt goed schakelen tussen zowel de verschillende onderwerpen, als tussen strategie en uitvoering. Verder neem je moeiteloos de gewenste rol aan, variërend van controlerend en regievoerend tot adviserend en faciliterend.

Wat biedt de opdrachtgever?

 • Het salaris bedraagt maximaal €4.671,- op basis van 36 uur per week. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring.
 • De gemeentelijke rechtspositie van toepassing met een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget ter waarde van 17,45% van je bruto loon. Dit keuzebudget kun je gebruiken om je verloftegoed uit te breiden, je reiskosten netto aan te vullen, financiering van een studie of als extra bruto salaris.
 • Je krijgt een laptop en mobiele telefoon ter beschikking.
 • Ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je de mogelijkheid om trainingen en webinars te volgen die jij waardevol vindt.

Je baan bij de gemeente

Prettig wonen en leven, met ruimte voor elkaar: dat is waar gemeente Bunnik voor staat. Niet voor niets is gemeente Bunnik één van de beste woongemeenten in de regio. En dat wil de gemeente graag zo houden. Maar dat betekent niet dat ze kunnen stilzitten. De omgeving van deze gemeente verandert. Om ook in de toekomst een levendige, gezonde en groene gemeente te zijn waar de bewoners zich gekend en (h)erkend voelen, ondernemers kansen zien en waar bezoekers graag komen, moeten ze nu aan de slag. Ze willen de samenleving optimale dienstverlening verstrekken en hanteren daarvoor servicenormen.

Werken bij deze gemeente betekent groeien in je vak. Collega’s worden geïnspireerd en uitgedaagd door de positie van de lokale overheid in het midden van de samenleving. Ze durven nieuwe wegen te bewandelen, houden van aanpakken en kunnen snel inspelen op relevante geluiden in hun samenleving. In dialoog zoeken ze naar oplossingen. Dat doen ze met inwoners, ondernemers en de partners in de regio.

Je maakt deel uit van de afdeling Ruimtelijke Regie. Deze afdeling zorgt voor de buitenruimte en richt zich, aan de hand van beleid, op een goed functionerende buitenruimte. De afdeling bestaat uit beleidsadviseurs, projectleiders, wijkregisseur en vakspecialisten op het gebied van milieu, duurzaamheid, mobiliteit, gemeentelijk vastgoed, landschap, recreatie & toerisme, ruimtelijke inrichting en het beheer van de openbare ruimte. Binnen de afdeling wordt vorm en inhoud gegeven aan bestuurlijke advisering, het voorbereiden en uitvoeren van projecten, planmatig beheren van de openbare ruimte, beleidsinitiatieven in de fysieke leefomgeving en gemeentelijke vastgoed.

Solliciteren & Informatie

Wil je meer weten over de vacature, de werkzaamheden of Gemeente Bunnik? Dat snappen wij wel. Neem contact op met Astrid Hoevenagel via astrid.hoevenagel@cens-or.nl of bel 06-15898647.

Direct al solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen vervolgens zo snel als mogelijk contact met je op.  gemeente-punnik-vacature