Cens-or wat wij bieden
Over Cens-or / Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

Cens-or heeft een uitgebreid netwerk van professionals die inzetbaar zijn in alle lagen van de organisatie. Denk hierbij aan vakspecialisten, adviseurs, projectleiders, programmamanagers, afdelingsmanagers, beleidsmedewerkers, directeuren en wijkbeheerders. We zijn deskundig, objectief, kritisch en scherp. Inleven is daarbij belangrijk, verbinden en bewegen zijn noodzakelijk om tot ontwikkeling te komen. En dat is waar Cens-or voor staat.

Bij Cens-or bent u aan het juiste adres voor detachering (het tijdelijk vervullen van een project, functie of rol), interim-management (tijdelijke begeleiding bij een organisatieontwikkeling), werving en selectie (ondersteuning bij het vinden van de juiste kandidaat), advies, coaching en training (individuele en/of teamcoaching).

Detachering

Is er binnen jouw organisatie op dit moment een tijdelijk vraagstuk of project dat de expertise van een specialist nodig heeft? Of zijn er door hoge werkdruk of verlof simpelweg extra handen nodig? Dan biedt ons uitgebreide netwerk van specialisten de oplossing. Binnen ons detacheringstraject verzorgen wij naast een geschikte kandidaat, ook de administratieve en financiële zaken. En dat allemaal terwijl jij een vertrouwde relatie met de ervaren expert opbouwt en grote stappen maakt binnen het vraagstuk.

Ons detacheringstraject typeert zich door een groep van gespecialiseerde vakmensen die niet alleen flexibel zijn, maar ook een zeer korte inwerkperiode nodig hebben. Zij bulken immers van de kennis en ervaring. Daarnaast hoeft jouw organisatie geen tijdrovende wervingscampagne te voeren om de juiste kandidaat te vinden. Dat scheelt tijd, kosten en onzekerheid. Middels ons nauwe contact weten we samen de juiste kandidaat uit ons kwalitatieve netwerk te selecteren.

Werving & Selectie

Jij bent op zoek naar een specialist die met een vast contract bij jouw organisatie aan de slag gaat. Echter ervaar je dat het aanbod uit de krappe markt niet voldoet aan jouw vraag. Of misschien heb je helemaal geen tijd of de kennis om de juiste kandidaat te vinden.

Met Werving & Selectie ondersteunen we je bij deze zoektocht. We nemen het gehele wervingstraject uit handen en stellen alleen kandidaten voor waarvan wij vinden dat ze voldoen of voldoende potentie hebben om in de functie te groeien. Daar zijn wij sterk in. We letten op ervaring en competenties, maar kijken ook of de kandidaat als persoon wel past binnen jouw organisatie. Op basis van een op maat-benadering bieden wij een duidelijk Plan van Aanpak, voeren wij meerdere gespreksronden en informeren we je over het aanbod.

Tijdens de werving maken wij niet alleen gebruik van ons specialistische netwerk. Wij zetten tijdens de werving en selectie namelijk ook onze website, social media-pagina’s en nieuwsbrieven in. Mede vanwege het feit dat wij onderdeel zijn van de Cyber Groep weten wij precies hoe jouw ideale kandidaat eruitziet. Door het wervingstraject uit handen te geven bespaar je tijd, kosten en teleurstelling.

Interim Management

Met onze jarenlange ervaring fungeren wij regelmatig als tijdelijke begeleider bij impactvolle ontwikkelingen binnen organisaties. Zo weten wij in de rol van Interim Manager precies wat er nodig is om de gewenste ontwikkeling door te maken. Wij grijpen onze verantwoordelijkheden dan ook met beide handen aan. Altijd met aandacht, in samenspraak en op basis van onderbouwde beweegredenen. Ook voor Interim Management geldt dat we binnen afzienbare tijd aan de slag kunnen, het bedrijf eigen maken en als volwaardig teamlid meedraaien.

Naast dat je door ons Interim Management-traject verzekerd bent van betrokken begeleiding, ervaart u ook een grote verscheidenheid aan competenties. Want met een uitgebreid netwerk van onder andere managers en kwartiermakers in ons achterveld weten wij, ongeacht het onderwerp, de juiste route te kiezen.

Waar we binnen Detachering putten uit ons netwerk van specialisten, vullen wij binnen het Interim Management zelf de tijdelijke managementfunctie in. 

Advies

Soms is het nodig dat een externe partij meekijkt met de wervings- en selectieprocessen van jouw organisatie. Ons Adviestraject is als vrijblijvende vorm in dat geval de ideale constructie. Binnen dit traject valt, naast advies tijdens de werving, namelijk ook de ondersteuning tijdens selectieprocedures, het omschrijven van functieprofielen en andere HR diensten zoals personeelsplanning.

Het advies bij bij werving en selectie vindt onder andere plaats in de vorm van persoonlijkheidsanalyses op basis van het DISC instrument. Het is namelijk zeer belangrijk dat een nieuwe aanwinst naast kennis en ervaring ook goed past in jouw organisatie. En naast dat deze kennis voor zowel de organisatie als de persoon erg fijn is om te bezitten, draagt het ook bij aan betere onderlinge communicatie op de werkvloer. Men weet immers van elkaar waar eventuele groeikansen liggen en wat de valkuilen zijn. Onze Adviestraject ondersteunt door de analyse niet alleen het wervingsproces, maar ook de langdurige effectiviteit op de werkvloer.Coaching

Ben jij als (on)ervaren kracht in de leefomgeving of openbare ruimte op zoek naar een nieuwe uitdaging? En weet je niet precies waar je precies naar op zoek bent? Dan zijn wij er om je een duwtje in de juiste richting te geven. Mede door onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide netwerk en onze DISC-analyses weten we jouw volgende uitdaging binnen afzienbare tijd te vinden en kleur te geven.