Cens-or wat wij bieden
Over Cens-or / Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

Cens-or heeft een uitgebreid netwerk van professionals die inzetbaar zijn in alle lagen van de organisatie. Denk hierbij aan vakspecialisten, adviseurs, projectleiders, programmamanagers, afdelingsmanagers, beleidsmedewerkers, directeuren en wijkbeheerders. We zijn deskundig, objectief, kritisch en scherp. Inleven is daarbij belangrijk, verbinden en bewegen zijn noodzakelijk om tot ontwikkeling te komen. En dat is waar Cens-or voor staat.

Bij Cens-or bent u aan het juiste adres voor detachering (het tijdelijk vervullen van een project, functie of rol), interim-management (tijdelijke begeleiding bij een organisatieontwikkeling), werving en selectie (ondersteuning bij het vinden van de juiste kandidaat), en coaching en training (individuele en/of teamcoaching).

Uitgebreid netwerk

Wij hebben een uitgebreid netwerk van professionals. Naast ruime ervaring in de openbare ruimte, beschikken onze professionals over belangrijke competenties als resultaatgerichtheid, pro-activiteit, flexibiliteit en zelfstandigheid. Bovendien verwachten wij van al onze kandidaten dat zij naast hun specialistische kennis iets ‘extra’s’ meebrengen. Daarom nemen we in overleg met hen de DISC af. Dit levert ons extra informatie op over de kandidaat en hoe hij of zij het beste tot z’n recht komt. Op die manier kunnen we goed beoordelen of de kandidaat geschikt is voor een vacature.

Werkwijze

We starten met u om samen een functieprofiel op te stellen, waarna wij op zoek gaan naar de juiste match. Als de persoon in kwestie op basis van een passend CV, het persoonlijke gesprek, positieve referenties en de DISC geschikt is voor de functie, wordt de kandidaat aangeboden.

Na de match komen we tot een samenwerking, een overeenkomst. Tijdens de samenwerking nemen wij contact met u op voor een tussentijdse evaluatie. Deze persoonlijke benadering levert ons veel informatie op. Indien nodig kunnen we bijsturen en u op basis van onze ervaring advies geven. Nadat onze dienstverlening is afgerond, evalueren we samen met u het proces en de geleverde kwaliteit.