Teamleider beheer openbare ruimte

Momenteel zijn wij op zoek naar teamleiders die tijdelijk ingezet willen worden bij onze opdrachtgevers.


Wat ga je doen?

Als Teamleider BOR (Beheer Openbare Ruimte) ben je als operationeel leidinggevende verantwoordelijk voor de coördinatie van en de controle op een effectieve en efficiënte uitvoering van alle voorkomende dagelijkse onderhoudswerkzaamheden.
Je adviseert en geeft ondersteuning aan de Unitmanager/afdelingshoofd, levert een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het operationele beleid en de werkplannen en kan werken volgens de kwaliteitscatalogus openbare ruimte (CROW). Daarnaast overleg je en stem je werkzaamheden af met de operationele werkvoorbereiding en planning. Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking van het team en voor personele aangelegenheden, waaronder werkoverleg, functioneringsgesprekken en verzuim.


Inzet

40 uur per week, vast dienstverband mogelijk


Regio

Midden en West Nederland


Salaris

Op aanvraag


Functie-eisen

• Relevante afgeronde HBO opleiding, aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen.
• Enkele jaren werkervaring in een leidinggevende functie.
• Kennis van en ervaring met beeldgericht werken en integraal beheer van de openbare ruimte.
• Geldig VOL-VCA certificaat is een pre.
• Rijbewijs B(E)

Verder heb je een positieve, klantgerichte en proactieve werkhouding. Ook ben je resultaatgericht, flexibel en heb je het vermogen om in een dynamische omgeving te werken. Je bent in staat op verschillende niveaus contacten te leggen en te communiceren. Daarnaast ben je een echte peoplemanager, die midden in de operatie staat, maar anderzijds ook op tactisch niveau sterk is.