Interim Financieel Adviseur op waddeneiland

Wij zijn op zoek naar een Interim Financieel Adviseur met werkervaring binnen gemeenten of (lokale) overheid! Gebruik jij jouw analytisch vermogen, financiële expertise en sociale skills voor de beste adviezen voor deze gemeente en haar inwoners? Kom dan tijdelijk jouw expertise combineren met strategisch inzicht op één van de mooiste waddeneilanden.

Neem voor deze opdracht van 32-36 uur per week snel contact op met Astrid Hoevenagel via 06-15898647, astrid.hoevenagel@cens-or.nl of het contactformulier onderaan deze pagina.

Als Interim Financieel Adviseur speel je een cruciale rol bij het vormgeven van de financiële toekomst van deze gemeente. Je bent een expert in het samenstellen van jaarrekeningen, begrotingen en rapportages. Maar je gaat verder dan alleen cijfers. Ook volg je beleidsontwikkelingen op het gebied van BBV en gemeentefinanciën op de voet én vertaal je deze naar praktische toepassingen.

Jouw impact is merkbaar op strategisch niveau.

Wat biedt deze gemeente?

   • Veel zelfstandigheid
   • Werkzaamheden met impact
   • Een fijne werkplek
   • Genoeg uitdaging
   • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
   • Een werkplek in een gedreven team waarin jouw bijdrage telt
   • De mogelijkheid om thuis te werken (voor ongeveer 50%).
    We bespreken graag met jou hoe we jouw werkweek zo plezierig en effectief mogelijk kunnen maken.

Wie ben jij en waar ben je goed in?

Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een relevante studierichting, zoals
bedrijfseconomie of bestuurskunde. Naast dat je een grote drive en ambitie hebt, vragen we ook om zo’n 3 tot 5 jaar ervaring als adviseur in een bestuurlijke omgeving. Daarnaast heb je een sterk ontwikkeld organisatorisch vermogen, kun je inhoudelijk argumenteren en ben je mondeling en schriftelijk sterk in je communicatie.

Kennis van LIAS en Key2Financiën is een pré.

  vacature-financieel-adviseur
  financieel-adviseur-vacature

  Solliciteren & Reageren

  Zie jij jezelf met jouw expertise een belangrijke bijdrage leveren op deze mooie plek?

  Solliciteer dan snel via onderstaand contactformulier. Toch nog wat vragen over de functie? Neem gerust contact op met Astrid Hoevenagel. Je kunt haar bereiken via astrid.hoevenagel@cens-or.nl of via 06 15898647.

  Solliciteer je liever per e-mail? Stuur dan je brief en CV naar astrid.hoevenagel@cens-or.nl met ‘Vacature Interim Financieel Adviseur’ in het onderwerp van je e-mail.

  Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Doorplaatsen is niet toegestaan. Door te solliciteren ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens.