Cens-or op de vakbeurs Openbare Ruimte

Cens-or staat op 5 en 6 oktober op vakbeurs Openbare Ruimte.

Hoe zorg je ervoor dat de openbare ruimte daadwerkelijk de waarde heeft die je voor ogen hebt? En hoe kun je dat meten en vertalen naar concrete maatregelen? Ons ‘Waardenmodel Leefomgeving’ geeft de handvatten voor inrichting, beheer en organisatie. De zeventien Global Goals van de Verenigde Naties zijn hierbij de basis voor verschillende lokale ambities. Deze zijn uitgewerkt in indicatoren en concreet en operationeel gemaakt met meetlatten.

Op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 5 en 6 oktober in de Jaarbeurs Utrecht vertellen we je er graag meer over! Kom gerust langs bij onze stand 2.3.08 of neem deel aan onze lezing op donderdag 6 oktober 13.00 uur in het Future Green City ideeëntheater. Gratis aanmelden via  https://lnkd.in/d9PCeAA2.

Nieuwsartikelen

DISC-model versterkt relaties en vergroot effectiviteit

DISC-model versterkt relaties en vergroot effectiviteit

DISC-model versterkt onderlinge relaties en vergroot effectiviteitTer bevordering van open communicatie, het versterken van relaties en het vergroten van persoonlijke effectiviteit maken wij gebruik van het DISC-model. Dit instrument geeft namelijk een duidelijk beeld...