Succesvolle plaatsingen voor Cens-or in 2023

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is veel vraag naar goed opgeleide mensen. Daarnaast wordt de vijver waaruit gevist kan worden steeds kleiner. Dat betekent krapte op de arbeidsmarkt. Daarom heeft Cens-or zich in 2023, naast tijdelijke functies, steeds meer op de werving en selectie van vast personeel gericht. En dat heeft z’n vruchten afgeworpen.

In 2023 is het ons gelukt voor meerdere opdrachtgevers een geschikte kandidaat te vinden. Door de krapte zijn we wel wat creatiever geworden. Dit betekent dat we niet puur op de standaard selecteren, maar ruimere profielen opstellen. En dat werkt! Onze opdrachtevers en de geplaatste kandidaten zijn zeer tevreden over onze aanpak en de persoonlijke begeleiding van Cens-or.

Trots op onze resultaten

We zijn trots op onze resultaten. Om u een idee te geven van de functies die we zoal vervullen, vindt u hieronder een greep uit de plaatsingen die we het afgelopen jaar hebben gerealiseerd:

 • Strategisch adviseur leefomgeving
 • Adviseur leefomgeving
 • Strategisch adviseur duurzaamheid en energie
 • Adviseur duurzaamheid en openbare ruimte
 • Adviseur natuur en recreatie
 • Adviseur kwaliteit leefomgeving
 • Inspecteurs beeldkwaliteit
 • Beleidsadviseur Circulaire Economie
 • Strategisch adviseur Duurzaamheid
 • Beleidsadviseur Afval en Circulaire Economie
 • Adviseur Groen en Afvalsturing

 

Naast deze successen heeft Cens-or ook meerdere tijdelijke functies vervuld. Zie hiervoor www.cens-or.nl.

We kijken terug op een mooi 2023 en wensen al onze relaties mooie feestdagen en een boeiend 2024! Uiteraard staan wij ook in 2024 klaar om met jullie vragen aan de slag te gaan.

Wilt u meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact op met Astrid Hoevenagel via 06-15898647 of via astrid.hoevenagel@cens-or.nl. Ook kunt u op onze LinkedIn-pagina en website www.cens-or.nl meer lezen over onze successen.

 

gemeente-bunnik-ruimtelijke-orde

Nieuwsartikelen

Cens-or sponsort golfclub Zeegersloot

Cens-or sponsort golfclub Zeegersloot

De Cyber Groep heeft golfclub Zeegersloot uit Alphen aan den Rijn jarenlang gesponsord. Maar nu Cyber Advies is overgenomen en verhuisd naar Deventer, heeft Cens-or de sponsoring van de golfclub overgenomen. “Het is een mooie win-winsituatie”, vertelt Astrid...

Koffie drinken met oude bekenden is altijd een goede idee

Koffie drinken met oude bekenden is altijd een goede idee

Onlangs werd het Astrid maar weer eens duidelijk dat een bakje koffie drinken met oude bekenden eigenlijk al-tijd wel een goed idee is. Zo spraken Wieke van der Heide en Astrid elkaar 20 jaar na hun eerste ontmoeting als organisatieadviseurs bij KplusV weer eens....

Afdeling Ruimtelijke Regie gemeente Bunnik op orde

Afdeling Ruimtelijke Regie gemeente Bunnik op orde

De afgelopen periode hebben Cens-or en de Afdeling Ruimtelijke Regie van Gemeente Bunnik nauw samengewerkt om de bezetting op de afdeling op orde te krijgen. Het was voor afdelingshoofd Walter Overbeek namelijk een ingewikkelde puzzel om een goede balans binnen het...

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws