Cens-or organiseert Opschoondag 2023 (Nederland Schoon) in Gemeente Westerkwartier

Afgelopen zaterdag organiseerde onze Astrid Hoevenagel, als Coördinator Zwerfafval voor Gemeente Westerkwartier, de Landelijke Opschoondag (Nederland Schoon) voor de gemeente. Tijdens de Opschoondag staken gezinnen, groepen en politici hun handen uit de mouwen om de gemeente schoner te maken.

Maar al op vrijdag vonden er in samenwerking met de gemeente, NDCE Westerkwartier en de Jan Kuipersschool meerdere opschoon-activiteiten plaats.

Zo gingen, na het startschot met wethouder Bé Schollema en Basisschooldirecteur Esther Dijkstra, scholieren enthousiast van start met de “Afvalrace”. Dit spelelement stimuleerde de kinderen om onder begeleiding van Petty Flesje en Bob de Milieuzak zo veel als mogelijk afval te verzamelen en in de juiste bakken te gooien.

De scholieren van de Jan Kuipersschool waren niet de enige scholieren die hun mouwen opstroopten. In totaal droegen er op vrijdag namelijk 1.850 leerlingen bij aan het opschonen van hun speel- en leefomgeving. Geweldig!

Naast het coördinatorschap van Astrid hebben wij de afgelopen jaren vaker contact gehad met de gemeente over de aanpak van het zwerfafval. Zo plaatsten we onder andere professionals met expertise op zwerfafval en circulaire economie.

Nieuwsartikelen

Cens-or sponsort golfclub Zeegersloot

Cens-or sponsort golfclub Zeegersloot

De Cyber Groep heeft golfclub Zeegersloot uit Alphen aan den Rijn jarenlang gesponsord. Maar nu Cyber Advies is overgenomen en verhuisd naar Deventer, heeft Cens-or de sponsoring van de golfclub overgenomen. “Het is een mooie win-winsituatie”, vertelt Astrid...

Koffie drinken met oude bekenden is altijd een goede idee

Koffie drinken met oude bekenden is altijd een goede idee

Onlangs werd het Astrid maar weer eens duidelijk dat een bakje koffie drinken met oude bekenden eigenlijk al-tijd wel een goed idee is. Zo spraken Wieke van der Heide en Astrid elkaar 20 jaar na hun eerste ontmoeting als organisatieadviseurs bij KplusV weer eens....

Succesvolle plaatsingen voor Cens-or in 2023

Succesvolle plaatsingen voor Cens-or in 2023

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is veel vraag naar goed opgeleide mensen. Daarnaast wordt de vijver waaruit gevist kan worden steeds kleiner. Dat betekent krapte op de arbeidsmarkt. Daarom heeft Cens-or zich in 2023, naast tijdelijke...

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws