Cens-or richt zich steeds meer op vast personeel

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is veel vraag naar goed opgeleide mensen. Daarnaast wordt de vijver waaruit gevist kan worden steeds kleiner. Dat betekent krapte op de arbeidsmarkt. Daarom richt Cens-or zich, naast tijdelijke functies, steeds meer op de werving en selectie van vast personeel. En dat werpt z’n vruchten af.

De afgelopen jaren heeft Cens-or veel opdrachtgevers blij gemaakt met goede tijdelijke collega’s. En hoewel de vragen allemaal gericht waren op het werken aan een mooiere en groenere leefomgeving, waren de werkvelden en functies divers. Zo hebben we mensen gevonden voor de werkvelden groen, schoon, circulair, duurzaam en biodiversiteit. De functies varieerden van teammanager, coördinator en vakspecialist tot (senior) adviseur.

Vast personeel
De laatste tijd richt Cens-or zich steeds meer op het werven en selecteren van vast personeel. Onze opdrachtgevers lukt het namelijk niet meer om via de bekende wegen nieuwe collega’s te vinden. Ze zoeken andere manieren en komen dan bij Cens-or uit.

In een vrij korte tijd is het ons gelukt voor meerdere opdrachtgevers een geschikte kandidaat aan te bieden. Door de krapte moeten we wel wat creatiever worden. Dit betekent dat we niet puur op de standaard selecteren, maar ruimere profielen opstellen. En dat werkt! Zo hebben we kennisgemaakt met jonge professionals die anders zijn opgeleid. Hierdoor krijgen we informatie over nieuwe opleidingen, die zeker ook aansluiten bij de vraagstukken binnen de leefomgeving.

Trots op resultaten
Onze resultaten, waar we trots op zijn, zijn gerealiseerde plaatsingen van onder andere een strategisch adviseur leefomgeving, adviseur leefomgeving, adviseur kwaliteit leefomgeving en inspecteurs beeldkwaliteit.

Momenteel zijn we druk met de werving en selectie van onder andere een:

  • Strategisch adviseur duurzaamheid en energie
  • Adviseur duurzaamheid en openbare ruimte
  • Adviseur natuur en recreatie
  • Accountmanager afvalinzameling/BOR

Kijk voor actuele vacatures op: https://cens-or.nl/vacatures/. Wilt u meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact op met Astrid Hoevenagel via 06-15898647 of via astrid.hoevenagel@cens-or.nl.

Nieuwsartikelen

DISC-model versterkt relaties en vergroot effectiviteit

DISC-model versterkt relaties en vergroot effectiviteit

DISC-model versterkt onderlinge relaties en vergroot effectiviteitTer bevordering van open communicatie, het versterken van relaties en het vergroten van persoonlijke effectiviteit maken wij gebruik van het DISC-model. Dit instrument geeft namelijk een duidelijk beeld...