Cens-or richt zich steeds meer op vast personeel

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is veel vraag naar goed opgeleide mensen. Daarnaast wordt de vijver waaruit gevist kan worden steeds kleiner. Dat betekent krapte op de arbeidsmarkt. Daarom richt Cens-or zich, naast tijdelijke functies, steeds meer op de werving en selectie van vast personeel. En dat werpt z’n vruchten af.

De afgelopen jaren heeft Cens-or veel opdrachtgevers blij gemaakt met goede tijdelijke collega’s. En hoewel de vragen allemaal gericht waren op het werken aan een mooiere en groenere leefomgeving, waren de werkvelden en functies divers. Zo hebben we mensen gevonden voor de werkvelden groen, schoon, circulair, duurzaam en biodiversiteit. De functies varieerden van teammanager, coördinator en vakspecialist tot (senior) adviseur.

Vast personeel
De laatste tijd richt Cens-or zich steeds meer op het werven en selecteren van vast personeel. Onze opdrachtgevers lukt het namelijk niet meer om via de bekende wegen nieuwe collega’s te vinden. Ze zoeken andere manieren en komen dan bij Cens-or uit.

In een vrij korte tijd is het ons gelukt voor meerdere opdrachtgevers een geschikte kandidaat aan te bieden. Door de krapte moeten we wel wat creatiever worden. Dit betekent dat we niet puur op de standaard selecteren, maar ruimere profielen opstellen. En dat werkt! Zo hebben we kennisgemaakt met jonge professionals die anders zijn opgeleid. Hierdoor krijgen we informatie over nieuwe opleidingen, die zeker ook aansluiten bij de vraagstukken binnen de leefomgeving.

Trots op resultaten
Onze resultaten, waar we trots op zijn, zijn gerealiseerde plaatsingen van onder andere een strategisch adviseur leefomgeving, adviseur leefomgeving, adviseur kwaliteit leefomgeving en inspecteurs beeldkwaliteit.

Momenteel zijn we druk met de werving en selectie van onder andere een:

  • Strategisch adviseur duurzaamheid en energie
  • Adviseur duurzaamheid en openbare ruimte
  • Adviseur natuur en recreatie
  • Accountmanager afvalinzameling/BOR

Kijk voor actuele vacatures op: https://cens-or.nl/vacatures/. Wilt u meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact op met Astrid Hoevenagel via 06-15898647 of via astrid.hoevenagel@cens-or.nl.

Nieuwsartikelen

In gesprek met Astrid op Vakbeurs Openbare Ruimte

In gesprek met Astrid op Vakbeurs Openbare Ruimte

Op de Vakbeurs Openbare Ruimte, het tijdelijke middelpunt van de openbare ruimte in Nederland, geeft Astrid je op 27 en 28 september vanuit stand 2.03.08 concrete tips om binnen korte termijn de juiste vakspecialist als nieuwe collega te verwelkomen. Alvast een...

Complexe arbeidsmarkt vraagt om oplossingen

Complexe arbeidsmarkt vraagt om oplossingen

Voor gemeenten wordt het steeds lastiger om voldoende kundige mensen te vinden. Ook het samenstellen van goede, evenwichtige teams is een hele uitdaging. Dit heeft onder andere te maken met de uitstroom van oudere medewerkers. Hoe kom je dan met elkaar tot een goede...

Ineke Venker na 36 jaar trouwe dienst met pensioen

Ineke Venker na 36 jaar trouwe dienst met pensioen

Na 36 jaar trouwe dienst hebben wij op 29 juni afscheid genomen van onze Ineke. Ineke gaat namelijk, als eerste van de Cyber Groep, met een welverdiend pensioen. In al die jaren dat Ineke in dienst was, heeft ze ons ondersteund en ontzorgd bij alles wat met financiën,...

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws