Ecoloog Anneke aan de slag op Terschelling

Anneke is na de afronding van het werving- en selectieproces in oktober officieel gestart als Adviseur Groen en Afvalsturing bij de Gemeente Terschelling. En dat vindt ze een hele eer.

Als ecoloog kan Anneke zich op Terschelling namelijk helemaal uitleven in deze functie boordevol afwisseling. Zo is ze het ene moment bezig met beleid en is ze op het andere moment waardevol tijdens de praktische uitvoeringsactiviteiten. Zeer uiteenlopend dus.

Eén van haar opdrachten is meewerken aan het opstellen van de omgevingsvisie met de focus op o.a. de thema’s biodiversiteit en vergroening. Daarnaast beantwoordt zij ook net zo gemakkelijk concrete vragen vanuit inwoners over het beheer en het onderhoud van het groen.

Dat Anneke het zo naar haar zin heeft op Terschelling is niet gek. Zij was al langer aan het eiland verknocht. En met deze prachtige baan gaat ze zich zelfs met haar gezin vestigen op Terschelling. Hun eerste weken zijn dan ook goed verlopen. “Al waren ze wel wat vochtig”, vertelt Anneke. Ook Dirk Verhoeven, teamleider Techniek bij de gemeente, is erg blij met Anneke als nieuwe collega in het team.

We willen interim-adviseur Pauline nogmaals bedanken voor de fijne overdracht en wensen Anneke veel succes in haar droombaan.

anneke-blokker-gemeente-terschelling

Nieuwsartikelen

Cens-or sponsort golfclub Zeegersloot

Cens-or sponsort golfclub Zeegersloot

De Cyber Groep heeft golfclub Zeegersloot uit Alphen aan den Rijn jarenlang gesponsord. Maar nu Cyber Advies is overgenomen en verhuisd naar Deventer, heeft Cens-or de sponsoring van de golfclub overgenomen. “Het is een mooie win-winsituatie”, vertelt Astrid...

Koffie drinken met oude bekenden is altijd een goede idee

Koffie drinken met oude bekenden is altijd een goede idee

Onlangs werd het Astrid maar weer eens duidelijk dat een bakje koffie drinken met oude bekenden eigenlijk al-tijd wel een goed idee is. Zo spraken Wieke van der Heide en Astrid elkaar 20 jaar na hun eerste ontmoeting als organisatieadviseurs bij KplusV weer eens....

Succesvolle plaatsingen voor Cens-or in 2023

Succesvolle plaatsingen voor Cens-or in 2023

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is veel vraag naar goed opgeleide mensen. Daarnaast wordt de vijver waaruit gevist kan worden steeds kleiner. Dat betekent krapte op de arbeidsmarkt. Daarom heeft Cens-or zich in 2023, naast tijdelijke...

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws