Groot Alphens Dictee brengt €4.850,- op voor Voedselbank Alphen aan den Rijn

Op 21 maart vond alweer de 12e editie van het Groot Alphens Dictee plaats. En ook dit jaar schaarde Cens-or zich weer onder de groep van trotse sponsoren.

Daarnaast was het enthousiaste team van Cyber Advies, zoals gewoonlijk, van de partij. Hoewel het hoofdprogramma vanzelfsprekend bestond uit het dictee, stond de gehele avond in het teken van Voedselbank Alphen aan den Rijn eo. Zo droegen deelnemers met hun deelname al direct bij aan het werk van de Voedselbank, maar kon men ook loten kopen voor de loterij in de pauze. Het opgehaalde bedrag? €4.850,-! Een bijdrage om trots op te zijn.

Met de opbrengst van de avond kan de Voedselbank nog meer (tijdelijk) hulpbehoevende mensen voorzien van wekelijkse voedselpakketten. Wil jij hier persoonlijk of met jouw organisatie ook aan bijdragen? Dan kan direct op de website van de Voedselbank.

Wil jij voor de volgende editie een seintje krijgen als de datum bekend is? Stuur Astrid een mail via astrid.hoevenagel@cens-or.nl. Als lid van Soroptimist Club Alphen aan den Rijn, de organisatie achter het Groot Alphens Dictee, houdt ze je graag op de hoogte.

Wij danken Els Scheerder voor het schrijven van het dictee, Walter Oussoren voor het voorlezen en het Groene Hart Lyceum voor het ter beschikking stellen van de locatie.

groot-laphens-dictee-cens-or

Nieuwsartikelen

Cens-or sponsort golfclub Zeegersloot

Cens-or sponsort golfclub Zeegersloot

De Cyber Groep heeft golfclub Zeegersloot uit Alphen aan den Rijn jarenlang gesponsord. Maar nu Cyber Advies is overgenomen en verhuisd naar Deventer, heeft Cens-or de sponsoring van de golfclub overgenomen. “Het is een mooie win-winsituatie”, vertelt Astrid...

Koffie drinken met oude bekenden is altijd een goede idee

Koffie drinken met oude bekenden is altijd een goede idee

Onlangs werd het Astrid maar weer eens duidelijk dat een bakje koffie drinken met oude bekenden eigenlijk al-tijd wel een goed idee is. Zo spraken Wieke van der Heide en Astrid elkaar 20 jaar na hun eerste ontmoeting als organisatieadviseurs bij KplusV weer eens....

Succesvolle plaatsingen voor Cens-or in 2023

Succesvolle plaatsingen voor Cens-or in 2023

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is veel vraag naar goed opgeleide mensen. Daarnaast wordt de vijver waaruit gevist kan worden steeds kleiner. Dat betekent krapte op de arbeidsmarkt. Daarom heeft Cens-or zich in 2023, naast tijdelijke...

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws