Groot Alphens Dictee brengt €4.850,- op voor Voedselbank Alphen aan den Rijn

Op 21 maart vond alweer de 12e editie van het Groot Alphens Dictee plaats. En ook dit jaar schaarde Cens-or zich weer onder de groep van trotse sponsoren.

Daarnaast was het enthousiaste team van Cyber Advies, zoals gewoonlijk, van de partij. Hoewel het hoofdprogramma vanzelfsprekend bestond uit het dictee, stond de gehele avond in het teken van Voedselbank Alphen aan den Rijn eo. Zo droegen deelnemers met hun deelname al direct bij aan het werk van de Voedselbank, maar kon men ook loten kopen voor de loterij in de pauze. Het opgehaalde bedrag? €4.850,-! Een bijdrage om trots op te zijn.

Met de opbrengst van de avond kan de Voedselbank nog meer (tijdelijk) hulpbehoevende mensen voorzien van wekelijkse voedselpakketten. Wil jij hier persoonlijk of met jouw organisatie ook aan bijdragen? Dan kan direct op de website van de Voedselbank.

Wil jij voor de volgende editie een seintje krijgen als de datum bekend is? Stuur Astrid een mail via astrid.hoevenagel@cens-or.nl. Als lid van Soroptimist Club Alphen aan den Rijn, de organisatie achter het Groot Alphens Dictee, houdt ze je graag op de hoogte.

Wij danken Els Scheerder voor het schrijven van het dictee, Walter Oussoren voor het voorlezen en het Groene Hart Lyceum voor het ter beschikking stellen van de locatie.

groot-laphens-dictee-cens-or

Nieuwsartikelen

Afdeling Ruimtelijke Regie gemeente Bunnik op orde

Afdeling Ruimtelijke Regie gemeente Bunnik op orde

De afgelopen periode hebben Cens-or en de Afdeling Ruimtelijke Regie van Gemeente Bunnik nauw samengewerkt om de bezetting op de afdeling op orde te krijgen. Het was voor afdelingshoofd Walter Overbeek namelijk een ingewikkelde puzzel om een goede balans binnen het...

Ecoloog Anneke aan de slag op Terschelling

Ecoloog Anneke aan de slag op Terschelling

Anneke is na de afronding van het werving- en selectieproces in oktober officieel gestart als Adviseur Groen en Afvalsturing bij de Gemeente Terschelling. En dat vindt ze een hele eer. Als ecoloog kan Anneke zich op Terschelling namelijk helemaal uitleven in deze...

Al 10 jaar een goede samenwerking

Al 10 jaar een goede samenwerking

Een lunch extra gezellig maken, doe je door samen te lunchen met partners waar je al een hele lange en fijne samenwerking mee hebt. En dat is precies wat Jurgen Nieuwkoop en Astrid Hoefnagel onlangs hebben gedaan. De eerste samenwerking met Jurgen vond ruim 10 jaar...

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws