Groot Alphens Dictee brengt €4.850,- op voor Voedselbank Alphen aan den Rijn

Op 21 maart vond alweer de 12e editie van het Groot Alphens Dictee plaats. En ook dit jaar schaarde Cens-or zich weer onder de groep van trotse sponsoren.

Daarnaast was het enthousiaste team van Cyber Advies, zoals gewoonlijk, van de partij. Hoewel het hoofdprogramma vanzelfsprekend bestond uit het dictee, stond de gehele avond in het teken van Voedselbank Alphen aan den Rijn eo. Zo droegen deelnemers met hun deelname al direct bij aan het werk van de Voedselbank, maar kon men ook loten kopen voor de loterij in de pauze. Het opgehaalde bedrag? €4.850,-! Een bijdrage om trots op te zijn.

Met de opbrengst van de avond kan de Voedselbank nog meer (tijdelijk) hulpbehoevende mensen voorzien van wekelijkse voedselpakketten. Wil jij hier persoonlijk of met jouw organisatie ook aan bijdragen? Dan kan direct op de website van de Voedselbank.

Wil jij voor de volgende editie een seintje krijgen als de datum bekend is? Stuur Astrid een mail via astrid.hoevenagel@cens-or.nl. Als lid van Soroptimist Club Alphen aan den Rijn, de organisatie achter het Groot Alphens Dictee, houdt ze je graag op de hoogte.

Wij danken Els Scheerder voor het schrijven van het dictee, Walter Oussoren voor het voorlezen en het Groene Hart Lyceum voor het ter beschikking stellen van de locatie.

groot-laphens-dictee-cens-or

Nieuwsartikelen

Hart voor Groen-actie bij gemeente Schiedam

Hart voor Groen-actie bij gemeente Schiedam

Zaterdag 22 april organiseerde Gemeente Schiedam de "Hart voor Groen"-actie. Thijs van der Wal, één van onze Cens-or professionals, was medeverantwoordelijk voor de succesvolle uitrol van de actie. Tijdens de "Hart voor Groen"-actie konden ruim 900 bewoners gratis...

Prullenbakvergoeding in plaats van zwerfafvalvergoeding

Prullenbakvergoeding in plaats van zwerfafvalvergoeding

De vergoeding voor zwerfafval wordt in 2023 vervangen door de prullenbakvergoeding. Concreet betekent dit dat alle gemeenten dit jaar € 0,76 per inwoner ontvangen. Dit bedrag kan vrij worden besteed.Het ontvangen bedrag kan bijvoorbeeld worden besteed aan een schouw...

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws