Kennismaking nieuw aanspreekpunt NDCE

Cens-or is al ruim 4 jaar mede-verantwoordelijk voor een schoon Gemeente Westerkwartier. Naast de samenwerking met de gemeente, werkt Astrid als Coördinator Zwerfafval binnen dit traject ook samen met NDCE.

NDCE ondersteunt basisscholen middels lespakketten over natuur, duurzaamheid en cultuur bij de bewustwording van het belang van een schone en groene leefomgeving. Al jaren is NDCE de perfecte partner in onze collectieve missie tot een schone en groene gemeente.

Deze week hebben Sander ploeg en Astrid kennisgemaakt met Linda Lieuwes, ons nieuwe aanspreekpunt bij NDCE. Gezamenlijk bespraken we nieuwe kansen om de Zwerfafvalvergoeding 2024 in te zetten voor nieuwe lespakketten en excursies gericht op circulaire economie en zwerfafval.

Daarnaast startten we de organisatie van de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon weer op. Want ook in 2024 dragen alle basisscholen in Westerkwartier weer bij aan een schone en groene gemeente.

We wensen Linda veel succes in haar nieuwe functie. We hebben er alle vertrouwen in dat de samenwerking op inspirerende wijze wordt voortgezet.

NDCE-Linda-Lieuwes

Nieuwsartikelen

Cens-or sponsort golfclub Zeegersloot

Cens-or sponsort golfclub Zeegersloot

De Cyber Groep heeft golfclub Zeegersloot uit Alphen aan den Rijn jarenlang gesponsord. Maar nu Cyber Advies is overgenomen en verhuisd naar Deventer, heeft Cens-or de sponsoring van de golfclub overgenomen. “Het is een mooie win-winsituatie”, vertelt Astrid...

Koffie drinken met oude bekenden is altijd een goede idee

Koffie drinken met oude bekenden is altijd een goede idee

Onlangs werd het Astrid maar weer eens duidelijk dat een bakje koffie drinken met oude bekenden eigenlijk al-tijd wel een goed idee is. Zo spraken Wieke van der Heide en Astrid elkaar 20 jaar na hun eerste ontmoeting als organisatieadviseurs bij KplusV weer eens....

Succesvolle plaatsingen voor Cens-or in 2023

Succesvolle plaatsingen voor Cens-or in 2023

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is veel vraag naar goed opgeleide mensen. Daarnaast wordt de vijver waaruit gevist kan worden steeds kleiner. Dat betekent krapte op de arbeidsmarkt. Daarom heeft Cens-or zich in 2023, naast tijdelijke...

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws