banner-traineeprogramma-censor
Over Cens-or / Traineeprogramma

Cens-or Traineeprogramma

Onze leef- en woonomgeving is enorm in ontwikkeling en wint aan belang bij zowel overheid, als inwoners. Zeker in de afgelopen jaren is de mens de openbare ruimte (nog) meer gaan waarderen. Daarnaast ziet en waardeert de overheid in toenemende mate dat de buitenruimte bijdraagt aan grote maatschappelijke doelen zoals klimaatadaptatie, biodiversiteit en circulariteit. Jij wilt als (door)starter graag jouw steentje bijdragen aan de vernieuwde dynamiek van onze openbare ruimte.

Een opmaat Traineeprogramma voor (door)starters

Binnen gemeenten is er veel vraag naar jonge, enthousiaste professionals die zich graag ontwikkelen en hun eigen skills inzetten. Maar juist ook naar doorstarters met ervaring die hun carrière een extra boost willen geven door aan de slag te gaan in de leefomgeving en openbare ruimte. Ons Cens-or Traineeprogramma stoomt je door persoonlijke begeleiding klaar voor deze nieuwe stap in je carrière.

Over het Traineeprogramma

Het Cens-or Traineeprogramma biedt voor aankomende professionals in de openbare ruimte de mogelijkheid om binnen gemeenten en overheidsorganisaties kennis en ervaring op te doen in het vakgebied. Maar voordat je aan het werk gaat, bieden wij, als betrouwbare partner binnen de leefomgeving, je een persoonlijk ontwikkelingsprogramma aan. Met behulp van het programma weet je precies wat je wensen zijn en waar je groeikansen liggen.

Tijdens een kennismakingsgesprek en een intake leren we elkaar beter kennen. We kijken samen hoe we je de (door)start van je carrière een extra push gaan geven. Misschien heb je al specialistische kennis die je een voorsprong geven ten opzichte van andere trainees? Of misschien ben je wel een echte teamplayer, kun je projectmatig werken of weet je alles van beleid, beheer en innovatie? Naast dat we aan de hand van deze gesprekken een persoonlijk advies vormen, stellen we ook een Coachingprogramma samen dat de basis vormt tijdens de periode. Hiermee vergroten we de kans om je een vliegende (door)start van je carrière te geven.

Wat bieden we?

  • Gedegen onderzoek naar de baan die bij je past
  • Start salaris variërend van € 2.500, – tot € 3.500, – o.b.v. 36 uur per week
  • Opmaat gesneden coaching on-the-job
  • Extra kennis door Cens-or bijeenkomsten
  • Direct deelgenoot worden van het specialisten netwerk van Cens-or
  • Een dienstverband 

Wil je meer weten over het Cens-or Traineeprogramma? Neem contact op via het onderstaande contactformulier met Ed Verton via ed.verton@cens-or.nl of Astrid Hoevenagel via astrid.hoevenagel@cens-or.nl. We gaan er graag even voor zitten!