Een grote verscheidenheid aan taken

Gemeente Brummen
gemeente-drummen-logo

“De verscheidenheid aan taken maakt het een leuke opdracht in een organisatie die ik inmiddels heb leren kennen als informeel, deskundig en collegiaal.”, aldus Ruud Verseveld.

Coördinator Buitendienst

Ruud verving de huidige Coördinator Buitendienst van Gemeente Brummen. In zijn nieuwe rol is Ruud operationeel verantwoordelijk voor een groep van 12 ambtelijke medewerkers en een groep van 13 SW-medewerkers. De laatste groep, die onlangs bij de Gemeente in dienst is gekomen, voert met name Groenonderhoud uit in een deel van Brummen en Eerbeek, de sportvelden en de begraafplaats. De serviceploeg richt zich in deze gevallen op bomen en allerlei maatwerk-zaken zoals borden, kleine schades, actuele meldingen en dergelijke.

Naast zijn werk als Coördinator Buitendienst is Ruud ook actief betrokken bij het opstellen van het ‘Groen Beleidsplan en Beheerplan’, waarbij de rol en de plek van de buitendienst nader bekeken gaat worden.

Snelle match

De match was snel gemaakt. De ervaring van Ruud past namelijk precies op de vraag van de gemeente vanwege o.a. zijn goede vaardigheden om met operationele teams te werken.

gemeente-brummen

Onze successen